Menukaart

Lopend buffet

Lekker gezellig gebruik maken van het lopend buffet op zaterdag en zondag avond! Een uitgebreide keuze van verschillende Chinese en Indische gerechten. Met een ruime keuze uit voorgerechten en meer dan 20 verschillende hoofdgerechten maakt het Jasmine Palace Lopend Buffet een gezellig avondje uiteten!

Prijzen

€16,50 p.p
65 plus klanten €14,50
Kinderen tot en met 11 jaar €7,75

Tijden

Zaterdag 17:00 - 21:00
Zondag 17:00 - 21:00
Lopend buffet is ook op feestdagen beschikbaar

Restaurant menu à la carte

Onze menukaart is erg divers, zo is er voor elk wat wils. Zo bestaat onze menukaart uit gerechten van de Chinese, Indische en Thaise keuken. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij de aanraders op een rijtje gezet!

- Tipan ossenhaas: Tipan is een hete plaat waar de plakjes ossenhaas op worden geserveerd, vervolgens worden deze afgeblust met alcohol en als laatst worden de plakjes ossenhaas met een frisse zoetige saus bedekt.
- Chuen Chiu : is een pittige kruidige saus met blokjes groenten en vlees naar keuze.
- Chiu Yim Ha; garnalen in een krokant jasje met peper en zout, als basis wordt er lekker veel knoflook gebruikt!
- Pineapple Chicken: een verse halve ananas gevuld met stukjes kip en natuurlijk ananas.
- Koen Po Kai; gekruide saus met blokjes groenten, kip en een handje cashewnoten.
- Thai Hot Chicken; kip met groenten op een frisse maar erg pittige wijze bereid! Een gerecht voor liefhebbers van echt pittig eten!
- Babi Pangang Jasmine: drie soorten Babi Pangang zodat u niet hoeft te kiezen! Bestaande uit, Babi Pangang speciaal , Babi Pangang spek en Cha Siu (geroosterd varkensvlees).